De drukst bezochte pitch-avond tot nu toe!

10 november 2022

Afgelopen donderdag (06 oktober) was er bij SmartHub Incubator Industry weer een pitch-avond. Ditmaal waren er 4 pitchers met allemaal gave, innovatieve en vooral ondernemende ideeën. Met meer dan 45 bezoekers was er een enorme hoeveelheid expertise aanwezig om deze starters verder te helpen.

Om zo veel mogelijk interactie tussen publiek en pitcher tot stand te brengen deelden we de groep in twee. Iedere starter deed twee keer zijn pitch voor twee verschillende groepen. Het is mooi om te zien dat er door de groepen vanuit verschillende invalshoeken wordt gekeken maar dat er ook veel overlap zit in de feedback. Al met al een zeer waardevolle avond voor zowel de pitchers als de bezoekers. 

Nu de eerste succesverhalen de SmartHub Incubator Industry uitrollen is het gaaf om te zien hoe ook de huidige aangesloten starters met plezier aanwezig zijn bij de evenementen. Met trots delen zij na afloop hun ontwikkelingen en kunnen vanuit eigen ervaring de pitchers van veel waardevolle informatie voorzien. Kruisbestuiving is aanwezig! Zo wordt iedereen verder geholpen met de ontwikkeling van hun bedrijf. Nieuwe contacten, een breed netwerk, goede feedback, vervolgafspraken en/of een direct hulpaanbod. Dit is waar we het met de gehele SmartHub Incubator Industry community voor doen. Elkaar verder helpen met de ontwikkeling van een ondernemende passie. 

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer