SUP yourself ontvangt Rabo innovatielening

7 juli 2022

SUP yourself ontvangt Rabo innovatielening

Vorig jaar klopten Sjoerd en Joyce Vissers aan bij SmartHub Incubator Industry met hun idee voor een onbemande en zelfvoorzienende SUP verhuurbox die SUP verhuur nog makkelijker en toegankelijker maakt. Inmiddels vind je de innovatieve en energiezuinige verhuurbox al in Winterswijk en Ulft.

Het team, mentoren en ondernemers uit het ecosysteem van SmartHub Incubator Industry zijn na de pitch van Sjoerd en Joyce direct in actie gekomen en hebben alles uit de kast te gehaald om de toen net startende ondernemers te helpen hun droom te realiseren. Wij konden onder andere helpen bij het opstellen van het businessplan, de technische productontwikkeling en groeifinanciering.

Om het product en aantal locaties verder op te schalen zijn Joyce en Sjoerd via SmartHub Incubator Industry in contact gekomen met Herbert Beldhuis, start-up & scale-up banker van de Rabobank, en is er een innovatielening verstrekt. De Rabo Innovatielening is speciaal in het leven geroepen voor start-ups en scale-ups die een financiële bijdrage tussen de €25.000,- en €150.000,- zoeken voor de ontwikkeling van hun duurzame, digitale of vitale innovatie.

Met de Rabo Innovatielening wil SUP yourself het concept verder uitbreiden naar meer locaties in Nederland. Meer weten over de Rabo innovatielening? Check https://www.rabobank.nl/bedrijven/startups-en-scale-ups.

Bekijk ook de case van SUP youself

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer