Wederom een waardevolle pitchavond!

14 oktober 2021

In september begon bij SmartHub Incubator Industry de maandelijkse pitchavond weer. Op de 22e hadden we maar liefst 5 pitchers met allemaal gave, ondernemende ideeën.

De pitchavond werd afgetrapt met Roeland Nagel over een tool waarmee haalbaarheid en valkuilen van innovaties in beeld gebracht kunnen worden, hier gaat u zeker meer van zien. De tweede pitcher was Rudi van de Esschert die het sporten op water voor mensen met een lichamelijke beperking breder mogelijk wil maken. Vervolgens vertelde Florian Kloet over zijn idee om duurzamer bomen te kappen met nieuwe technologie. Als 4e pitcher vertelde Manon Ruardij over haar idee om kinderen beter te begeleiden tijdens de studie. Als laatst mocht Paul Hulsebosch zijn idee delen waarin hij sprak over het duurzamer maken van de steden in Nederland.

Zowel tijdens als na afloop van de pitchavond was er veel interactie en zijn alle startende ondernemers verder geholpen met de ontwikkeling van hun bedrijf. Door nieuwe contacten, een breed netwerk, goede feedback, vervolgafspraken en/of een direct hulpaanbod. Dit is uiteindelijke waar we het met de gehele SmartHub Incubator Industry community voor doen, elkaar verder helpen met de ontwikkeling van een ondernemende passie.

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer