Zo profiteert jouw start-up van SHII

29 mei 2024
Pexels Startup Stock Photos 7369

Heb je een fantastisch idee dat aansluit bij de slimme maakindustrie in de Achterhoek? Denk je aan een innovatieve technologie om productieprocessen te verbeteren, efficiënter met grondstoffen om te gaan of een oplossing op het gebied van Internet of Things (IoT)? Dan is de SHII dé partner die je zoekt.

Waar sta je nu?

Je hebt een idee en je weet in grote lijnen wat je wilt bereiken en hoe jouw idee kan bijdragen aan de slimme maakindustrie in de Achterhoek. Wat je nu nodig hebt, is de daadwerkelijke ontwikkeling van je idee. Dit is hét moment om je idee te pitchen aan een panel van ervaren ondernemers uit de SHII-geledingen. Maak je geen zorgen als je pitch nog niet perfect is; wij helpen je graag met feedback om verdere stappen te zetten.

SHII: het kloppend hart van innovatie

SHII vormt het kloppend hart van innovatie in de Achterhoek, een unieke broedplaats voor de vernieuwers, bouwers en makers in de slimme maakindustrie. Met onze diepgewortelde kennis, praktische aanpak en ‘DOE TOCH’-mentaliteit, biedt SHII een plek die startende ondernemers ondersteunt bij het omzetten van hun dromen in realiteit.

Wij hebben écht wat te bieden

Als jouw pitch slaagt, en waarom zou dat niet zo zijn, kom je terecht in een innovatief ecosysteem met succesvolle ondernemers. Wij ondersteunen je bij zowel het opstarten als het opschalen van je startup. Dit betekent dat je kunt profiteren van diverse middelen en diensten zoals kantoor- en werkruimte, kennisoverdracht en coaching.

Daarnaast kunnen wij jouw startup helpen aan contacten met financiers en toegang bieden tot relevante netwerken met kennis en kunde op specifieke gebieden. Ook bieden we je de unieke SHII-vouchers aan, een flinke boost die je startup sneller zal helpen groeien.

In de praktijk

Wat bieden we jou in de praktijk?

  • Hoogwaardige werkplaats: Voor een realistische vergoeding kun je gebruikmaken van een hoogwaardige werkplaats en materialen voor het maken van bijvoorbeeld prototypes. Dit is een ideale omgeving om je ideeën tastbaar te maken en te testen.
  • Deelname aan training en inspirerende sessies: Regelmatig organiseren we relevante trainingen en inspirerende sessies. Je wordt hier uiteraard voor uitgenodigd. Goed om je kennis te vergroten én je netwerk. 
  • Inspirerende omgeving: Je maakt deel uit van een inspirerende omgeving waarin innovatie, onderwijs, overheid en ontwikkeling hand in hand gaan. Je doet kennis op van elkaar, op de werkvloer en we leggen contact met andere starters voor eventuele samenwerkingen.
  • Vouchers t.w.v. € 3.000:  We stellen elk jaar vouchers beschikbaar voor bijvoorbeeld ontwikkeling van jouw prototype, jouw website, marketing etc. Zo heb je altijd een goede start. Lees hier meer over het vouchermodel.
  • Begeleiding door ervaren ondernemers: Ervaren ondernemers kijken over je schouder mee, begeleiden je 1-op-1  en introduceren je in hun netwerk. Dit netwerk is jouw toegangspoort naar potentiële klanten en verdere groei.
  • Financiering en investeringen: Bij SHII heb je korte lijnen naar aanvullende financiering en investeringen. Dit maakt het eenvoudiger om de benodigde middelen te verkrijgen voor de verdere ontwikkeling en groei van je startup.

Waarom wachten?

De Achterhoek biedt een unieke kans voor startups om te groeien binnen een innovatieve en ondersteunende omgeving. SHII staat klaar om jou te helpen je idee tot leven te brengen en om te zetten in een succesvolle onderneming. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, bij SHII vind je de ondersteuning en middelen die je nodig hebt.

Neem vandaag nog contact op

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Laat je idee niet op de plank liggen maar breng het naar het volgende niveau met de steun van SHII. Wij kijken uit naar jouw pitch en zijn benieuwd naar de innovatieve ideeën die jij in petto hebt. Samen kunnen we bouwen aan een sterkere, slimmere maakindustrie in de Achterhoek. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar succes!

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer