Over Ons

Wij brengen bedrijven en startups samen. Wij faciliteren in ontwikkeling, kennisdeling en coaching van starters door ervaren ondernemers.

DRU Industriepark te ulft

SmartHub Incubator Industry verbindt

Wij brengen bedrijven en startups samen. Wij faciliteren in ontwikkeling, kennisdeling en coaching van starters door ervaren ondernemers. Tevens bieden we een netwerk van bedrijven en productiefaciliteiten aan startups. Dat doen we als open innovatiecentrum in de Achterhoek waar startups, productontwikkelaars en ondernemers samenkomen. En waar talent altijd centraal staat.

Wij zijn gevestigd in het Frank Daamen gebouw op het Dru Industriepark te Ulft. Een ideale omgeving waar (jong en ervaren) talent zich kan ontwikkelen. Groeien en innoveren. Door kennis te delen en elkaar te inspireren. Om te (blijven) kiezen voor werk in de techniek. Door sneller en beter te leren innoveren.

Startups in de SmartHub Incubator Industry werken aan gezamenlijke thema's en eigen innovatieprojecten door middel van bijvoorbeeld robotica, IOT, sensor technology, additive manufacturing en vision.

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer