Starters

Al onze starters in beeld, bekijk hier één van de cases.

Your Everyday NFC Wearable
Astari is een veelbelovend bedrijf op het gebied van wearables en NFC-technologie, opgericht in 2022 door de gedreven ondernemer Jelle te Kampe. Astari wilt de standaard uitdagen en de wereld van contactloos betalen en het delen van contactinformatie opnieuw vormgeven.
Innovatief design, duurzaamheid en oog voor detail!
Een op maat gemaakt meubelstuk, een uniek component, een stoere vensterbank of sluitsysteem voor je luiken; WHESC-DESIGN maakt het allemaal! WHESC-DESIGN kijkt samen naar mogelijkheden en oplossingen voor al jouw vragen en uitdaging omtrent maatwerk design.
Breng betaalbare CNC technologie in uw werkplaats.
Betaalbare CNC plasmasnijmachines? Pritec ontwikkelt, bouwt en verkoopt hun eigen CNC gestuurde plasmasnijmachines. Machines die betaalbaar zijn voor de MKB, ZZP, scholing en hobbyisten in de maakindustrie.
De nieuwe, effectieve methode voor het bestrijden van de Japanse duizendknoop
De Japanse duizendknoop is een van de grootste bedreigingen voor onze natuur en infrastructuur. De plant verspreidt zich razendsnel. De sterke wortelstokken en stengels van deze plant verdringen inheemse plantensoorten en kunnen schade toebrengen aan gebouwen, leidingen en wegen.
Enjoy the water, SUP yourself
SUP yourself heeft een onbemande SUP verhuurbox ontwikkeld. Binnen twee minuten huur je een SUP-board en zit je op het water. Scan de QR code, kies je tijd en enjoy the water!
De beste bescherming voor jouw telefoon!
Van telefoonhoesjes uit China naar een volledig zelfontwikkeld duurzaam hoesje. Broers Tim en Boris van Ast zien dat de wereld veranderd. Om een positieve draai te geven aan de manier waarop wij met het milieu omgaan zijn zij momenteel bezig met de ontwikkeling van een volledig duurzaam telefoonhoesje.
Van 3D scan naar CAD-model.
Niels Bekking van Bekking 3D is gespecialiseerd in het scannen van objecten en het aanmaken van CAD files. Met een uiterst nauwkeurige 3D laserscanner is hij in staat om vrijwel iedere vorm, op de meest uiteenlopende locaties, vast te leggen. Reverse engineering, kwaliteitscontroles, bij Niels ben je aan het juiste adres.
Wordt ook Charged voor de energietransitie!
Charged helpt bedrijven en huishoudens met slimme batterijen als buffer tussen opwek (zonnepanelen / wind) en verbruik (huishoudens en bedrijven) om netcongestie en onbalans te bestrijden en de energietransitie te ondersteunen.
Make a statement, ride a Bombo!
Bombo Bikes gelooft dat er meer mogelijk is met elektrische fietsen dan alleen hetgeen wat wij vandaag de dag zien. Dankzij de elektrische ondersteuning kan een fiets meer voor iemand betekenen dan alleen diegene van a naar b brengen. Meer comfort, opbergruimte voor spullen en zitplek voor twee personen bijvoorbeeld!

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer