Het verhaal van Astari

Your Everyday NFC Wearable
Jelle te Kampe oprichter Astari

Astari is een veelbelovend bedrijf op het gebied van wearables en NFC-technologie, opgericht in 2022 door de gedreven ondernemer Jelle te Kampe. Met een passie voor technologie en duurzaamheid wilde Jelle de standaard uitdagen en de wereld van contactloos betalen en het delen van contactinformatie opnieuw vormgeven. 

De inspiratie voor Astari ontstond uit de enorme impact die NFC-technologie tot op heden heeft gehad en de overtuiging dat dit een nog crucialere rol gaat spelen in de toekomst. Jelle gelooft dat NFC-technologie op een eenvoudige en duurzame manier toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom streeft Astari ernaar om hoogwaardige NFC-wearables te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

De visie van Astari is om contactloos betalen en het delen van contactinformatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, zelfs wanneer je telefoon leeg is of traditionele visitekaartjes opraken. Door gebruik te maken van stijlvolle armbanden, sleutelhangers en horlogebanden met ingebouwde NFC-technologie, elimineert Astari de zorgen over batterijduur en biedt het een duurzaam alternatief voor papieren visitekaartjes. Bedrijven kunnen zelfs op maat gemaakte wearables voorzien van hun logo, waardoor ze niet alleen kosten besparen, maar ook hun impact vergroten. Hierdoor wordt het echt een tool voor de medewerkers. Ook brengt het nog meer gemak voor het dagelijks leven, zonder in te hoeven leveren op veiligheid.

In december 2022 besloot Jelle om zich aan te sluiten bij de SmartHub Incubator Industrie (SHII). Deze beslissing werd gemotiveerd door de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het uitgebreide netwerk en de expertise van SHII. Jelle waardeerde de rol van SHII als een waardevolle sparringpartner voor zijn bedrijf, vooral omdat hij nog geen groot netwerk en jarenlange ervaring had.

SHII helpt Astari daarom bij het oplossen van verschillende uitdagingen, waaronder het uitbreiden en verbeteren van het businessplan. In het afgelopen jaar heeft Astari zijn plannen verder ontwikkeld en nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan hun wearables, ook zijn ze gestart met het toevoegen van nog meer functionaliteit zoals toegangscontrole. Hierdoor kunnen klanten hun kantoorpanden en andere locaties betreden met behulp van de Astari-wearables, en dit alles kan eenvoudig via de app worden geüpgraded.

De visie van Astari is om contactloos betalen en het delen van contactinformatie in het dagelijks leven nog makkelijker en duurzamer te maken, zonder in te leveren op veiligheid. Samen met de ondersteuning van SHII en de voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie, zijn ze goed op weg om deze visie te verwezenlijken. Astari gelooft dat NFC-technologie de toekomst is, en ze zijn vastbesloten om die toekomst te vormen.

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer