Het verhaal van DynaGoods / TORCE

De beste bescherming voor jouw telefoon!

In 2018 kwam Boris van Ast via een bekende erachter dat je verkooppartner van bol.com kon worden. Dit betekent dat je je eigen producten of ingekochte producten kan verkopen op het bol.com platform. Boris was altijd al geïntrigeerd door het ondernemerschap. Op de basisschool in groep 5 verkocht hij namelijk al aan zijn klasgenoten iPod hoesjes die hij uit China liet komen. Toen hij hier dus achter kwam bedacht hij zich geen moment en besloot om naar de kamer van koophandel te gaan om zijn eenmanszaak op te richten.  

Na een aantal maanden met succes telefoonhouders verkocht te hebben via bol.com was Tim van Ast, de broer van Boris, geïnteresseerd geraakt in de werkzaamheden van zijn broer. Waar de kracht van Boris vooral in de marketing lag was Tim erg sterk met het financiële gedeelte. Daarom hebben de broers besloten om in mei 2019 de handen in een te slaan en zijn zij samen verder te gaan onder de naam Dyna Goods.  

De broers merkte al snel dat er een grote markt is voor telefoonhoesjes. Echter zagen zij dat vrijwel alle hoesjes in Azië op een totaal niet duurzame manier gemaakt werden. Wat er miste was een milieuvriendelijk telefoonhoesje. Dat moet volgens Boris en Tim beter. Dit heeft ertoe geleid dat de broers zelf zijn begonnen met de ontwikkeling van een duurzaam telefoonhoesje. 

Tijdens de zoektocht naar een duurzaam materiaal dat ook nog eens een goede beschermende factor heeft zijn Boris en Tim bij ons terecht gekomen. In eerste instantie hebben wij Boris en Tim gekoppeld aan een aantal bedrijven uit ons netwerk die de juiste expertise hebben op dit gebied. Uiteindelijk is daar een goede match uit ontstaan en worden de eerste testen met verschillende materialen momenteel gedaan.  

Het uiteindelijke doel van de broers is om volledig transparant te kunnen zijn. Ze willen laten zien dat het anders kan. Geen halve verhalen over duurzaamheid maar 100% open en eerlijkheid over het proces.

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer