Het verhaal van WHESC-DESIGN

Innovatief design, duurzaamheid en oog voor detail!

WHESC-DESIGN is een maatwerkproductenbedrijf dat in 2019 is opgericht door Wouter Heukshorst. Met zijn achtergrond in de maakindustrie en zijn passie voor techniek besloot hij om de consumptiemaatschappij te doorbreken en zich te richten op duurzame maatwerkoplossingen.  

WHESC-DESIGN heeft in de afgelopen jaren verschillende maatwerkoplossingen geleverd, waaronder meubels, vensterbanken, trappen, technische componenten en luikensluitsystemen. De producten worden lokaal gemaakt en er wordt veel persoonlijke aandacht besteed aan de klant om hun wensen te begrijpen en deze om te zetten in een ontwerp. 

In december 2022 sloot WHESC-DESIGN zich aan bij de SHII. De focus van deze samenwerking ligt op het geven van meer bekendheid aan de maatwerk vensterbanken van het bedrijf. WHESC-DESIGN ziet de SHII als een krachtig initiatief vanwege het grote netwerk en de expertise die het biedt op het gebied van onder andere marketing en marktverkenning. 

SHII helpt WHESC-DESIGN daarom voornamelijk bij het in kaart brengen van de markt en op basis hiervan waarde toe te voegen aan het bedrijfsconcept. Met als resultaat meer bekendheid te krijgen voor hun maatwerk vensterbanken om zo uiteindelijk meer klanten te kunnen bereiken. 

Het doel van Wouter is om binnen twee jaar een goedlopend bedrijf te hebben zodat hij door kan investeren in de ontwikkeling van nieuwe productgroepen. Door te blijven focussen op persoonlijke aandacht, lokale productie en maatwerkoplossingen, hoopt het bedrijf duurzaamheid te bevorderen en bij te dragen aan een bewustere consumptiemaatschappij.

Copyright 2024 SmartHub Incubator Industry | Alle rechten voorbehouden Disclaimer